Voor tandartspraktijk De Bouw in Houten hebben wij een behandelkamer mogen voorzien van ons nieuwste model Dentled PVU direct/ indirect armatuur. Deze Dentled U-vorm is uitgevoerd in een prachtige Ral 9006 structuur poedercoating en voorzien van een batterij loze dimmer.

Standaard hebben we het armatuur ingesteld op 70% van zijn totale vermogen waarmee 2000 lux op het hoofdsteuntje in behandelpositie wordt gerealiseerd. Handmatig kan de tandarts het armatuur dimmen of het lichtniveau tot maximaal 3500 lux verhogen. Dankzij deze flexibele aansturing gebruikt tandarts Buijsman steeds minder vaak haar operatielamp.

Het lichtniveau bedroeg voor plaatsing 430 lux, ondanks de meer dan vier keer hogere luxwaarde ervaart zij en haar assistent het licht als prettig, zacht en aangenaam.

Voor tandartspraktijk De Bouw in Houten hebben wij een behandelkamer mogen voorzien van ons nieuwste model Dentled PVU direct/ indirect armatuur. Deze Dentled U-vorm is uitgevoerd in een prachtige Ral 9006 structuur poedercoating en voorzien van een batterij loze dimmer. Standaard hebben we het armatuur ingesteld op 70% van zijn totale vermogen waarmee 2000 lux …